4.9/5

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4.9

De Harde kern van brandsbaze

Dit zijn onze merkwaarden. Wij beschrijven deze waarden als het fundament van Brandsbaze en de menselijke eigenschappen van ons bedrijf. Deze waarden helpen ons keuzes te maken voor de toekomst. Hoe groot of klein een beslissing ook is, hierdoor kunnen wij onderbouwen of het bij Brandsbaze past.

Transparantie en veiligheid

Transparantie is de drijvende kracht voor veiligheid. In onze bedrijfscultuur zijn we open en eerlijk naar elkaar. We wijzen elkaar op uitdagingen, verbeteringen en successen. Door het bespreekbaar maken hiervan streven we naar een veilig werkklimaat waarin iedereen zo efficiënt mogelijk en met plezier samenwerkt.

Wij werken van mens tot mens

Wij zoeken naar samenwerkingen waar we energie van krijgen! Met het standaardiseren van samenwerking bereik je dat vooral niet. En bovendien is dat ook veel minder leuk. Elke samenwerking anders. Daarom werken wij niet van functie tot functie of van bedrijf naar klant. Wij werken van mens tot mens. Daarin zijn we allemaal gelijk.

Echt naar elkaar luisteren

Wij horen je al denken….wat een cliché! Maar ondanks dat, zeker niet minder waar. Bij Brandsbaze gaat de vaardigheid ‘luisteren’ verder dan alleen maar horen wat iemand zegt. Wij geven aandacht aan waarom iemand wat zegt. Die informatie is veel belangrijker. Dit legt de basis voor een goede samenwerking.

Elke dag blijven leren

Als je de overtuiging hebt dat je alles weet gaat het fout. Een gedurfde uitspraak maar vaak wel de harde waarheid. Wij zijn nieuwsgierig en willen elke dag iets nieuws leren van elkaar en van onze klanten. Leer elke dag iets kleins, en kijk wat voor effect dat heeft na een jaar, en na vijf jaar! Daar maken wij het verschil.

Wij vinden ons werk leuk

70.000! Dit is ongeveer het aantal uren dat je werkt in je leven. Dan is het dus niet gek dat je ook echt van je werk wilt genieten. Toch? Dit doen wij door samen met klanten de tofste brands te bouwen. Is het dan zo simpel? Ja, eigenlijk wel. Wij streven ernaar op elke dag op te staan met het gevoel… LETS GO!

Denken in oplossingen

Een goede samenwerking staat of valt met positiviteit en oplossingsgericht denken. Maar is dit echt zo? Belemmert dit niet ons kritisch vermogen en de diepgang die nodig is om te verbeteren? Er is geen goed of fout antwoordt op deze vraag maar het is een kwestie van de juiste balans vinden. Dit is vanuit ons perspectief de oplossing voor elke uitdaging die wij tegenkomen.

Artikel delen