4.9/5

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4.9

Werkwijze

De reis naar succes

Brandsbaze ontwikkelend de meest indrukwekkende platformen met de alles-in-1-aanpak! Samen leggen wij het fundament voor jouw (nieuwe) merk.

Branding

Wordt een hartendief

Stel je voor dat online branding een persoon is, bijvoorbeeld Tim. Hij heeft een catchy en herkenbare naam, een onweerstaanbare persoonlijkheid en een unieke stijl. Tim heeft maar één missie: de harten veroveren van de doelgroep en ze loyaal maken aan hem.

 

Tim gooit alles in de strijd! Hij deelt waardevolle content op social media en bezit een verbluffend mooie website met eenvoudige navigatie. Tot slot laat hij ook een blijvende indruk achter met een herkenbaar logo en het gebruik van consistente visuals en typografie dat past bij zijn identiteit. Geweldig, maar niet alles draait om uiterlijk vertoon. Tim bouwt ook aan een relatie met zijn doelgroep. Hij luistert naar wensen en behoeften, reageert met zijn eigen tone of voice op berichten en geeft ze het gevoel dat ze ergens bij horen.

 

Door al deze eigenschappen bouwt Tim aan vertrouwen, geloofwaardigheid en loyaliteit van zijn doelgroep, die het dan ook wil delen met collega’s, vrienden en familie.

 

We starten met online branding! Net als Tim.

Kies een pakket dat bij jou past

Brandsbaze ontwikkeld een onbreekbaar fundament voor jou. Volledig op maat gemaakt dat je kunt aanpassen aan de specifieke behoeften binnen jouw branche. 

 

Start met samenstellen, Join The Baze en ga Sky High!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact op met Team Brandsbaze. Wij staan klaar om je te helpen.

Ons uitgangspunt is dat een professioneel platform voor iedere ondernemer mogelijk moet zijn. Dus ook voor jou! Daarom bieden wij een op maat gemaakt platform al aan vanaf €29 per maand. 

Vergelijk het met jou uurtarief. Hoe lang moet jij werken om deze investering terug te verdienen?

Nee. Zoals beschreven staat in onze harde kern staan wij voor transparant samenwerken. Dus geen verrassingen achteraf. Alle prijzen staan overzichtelijk op de pakket pagina. Neem gerust een kijkje.

Bij ons houd jij de controle over de inhoud van jouw platform. We ontwikkelen een solide fundament, op maat gemaakt, dat je kunt aanpassen aan de specifieke behoeften. Hierdoor kan Brandsbaze professionele platformen aanbieden en ontwikkelen voor elk type ondernemer in elke branche! Vergeet niet dat bij ons kwaliteit boven kwantiteit staat.

 

Wij snappen ook dat je wilt weten met wie je in zee gaat. Daarom hebben wij onze belangrijkste kernwaarden op een rijtje gezet.

 

 • Eerlijk –  transparant en Veilig samenwerken
 • Mens– Van mens tot mens werken
 • Aandacht– Echt naar elkaar luisteren
 • Nieuwschierig – Elke dag blijven leren
 • Genieten – Keihard werken omdat het leuk is.
 • Positief – Denken in oplossingen.

 

Nog beter kennis maken? Bekijk dan hier de harde kern van Brandsbaze.  Past dit bij jou?

Bij Brandsbaze kenmerken wij een professioneel platform als volgt. 

 

 • Je krijgt een duurzaam platform. Dit betekent dat het oneindig kan groeien zonder enige beperkingen. 

 

 • Het wordt volledig op maat gemaakt. Er zijn geen strikte richtlijnen waaraan het platform moet voldoen. Hierdoor geniet je van volledige creatieve vrijheid!

 

 • Ontwikkeld met ervaren professionals op het gebied van webdevelopment en online marketing. Dit resulteert in een doordacht platform dat nauwkeurig is afgestemd op jouw bedrijfsdoelstellingen.

Door je pakket zelf samen te stellen betaal je niet onnodig voor extra’s en functionaliteiten die je niet nodig hebt. Jouw platform voorziet in de specifieke behoeften binnen jouw branche. Kom je er niet uit, of wil je graag hulp om te bepalen wat jij nodig hebt? Neem dan contact met ons op. Wij gaan jou helpen. 

Zeker! Dit moedigen wij ook aan. Wij hebben het platform zo ontworpen dat jij snel en eenvoudig aanpassingen kan doen met behulp van onze platform-editor. In elk pakket zitten standaard ook de 1-op-1 trainingen zodat je optimaal voorbereid bent om te shinen! Hierdoor behoud jij de controle over de content en bespaar je kosten!

 

Een aantal voorbeelden wat je zelf allemaal kunt doen:

 

 • Het schrijven en plaatsen van verschillende soorten pagina’s
 • Nieuwe producten toevoegen
 • Tekst en beeldmateriaal toevoegen of bewerken.

 

Heb je toch hulp nodig? Dan kun je contact opnemen of neem een kijkje in de Learnbaze. Daar staan handige tips en tricks die jou kunnen helpen. 

Ja! Of je nu functies wilt toevoegen of verwijderen, je hebt de mogelijkheid om tijdens je abonnement het pakket aan te passen naar jouw behoeften. Wil je iets wijzigen? Laat het ons weten

Het ontwikkelen van een huisstijl en een volledig professioneel platform kost al gauw tussen de €5.000 en €10.000 euro. Plus nog maandelijkse kosten voor technisch onderhoud en hosting. Dit is een flinke investering en kan voelen als een risico. 

 

Brandsbaze doet het anders. Wij bieden een professioneel platform tegen een lage maandelijkse investering. Minder risico voor jou omdat wij 110% vertrouwen in onze kwaliteit en daarmee vertrouwen op een langdurige samenwerking. 

De looptijd van start tot finish voor een basis platform is één maand. Gedurende deze periode doen wij de huisstijl, het webdesign en de volledige ontwikkeling. 

Ja! en niet zomaar een korting. Wist jij al dat we elk jaar 2 websites gratis weggeven. Houdt onze Instagram in de gaten voor de lopende win-acties. Wie weet ben jij de volgende geluksvogel!

Bij Brandsbaze wordt jouw platform voorzien van de beste beveiliging.  Wij vinden het essentieel om online transacties te beveiligen en klantgegevens te beschermen tegen online criminaliteit.

Artikel delen