4.9/5

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4.9

Website

Highwoods

Jouw bouwproject vol vertrouwen beleven? Welkom bij Highwoods. Zij ontzorgen van A tot Z en zijn jouw partner in Nieuwbouw, Verbouw & Renovatie.

Van nul naar een compleet platform

Highwoods was een nieuw bouwbedrijf die de markt wilde bestormen! Met trots delen wij dat wij ze hebben mogen helpen met de creatie van een volledig custom platform. Zo hebben wij samen de merkidentiteit vastgelegd in een brandbook, een effectieve strategie ontwikkeld die we maandelijks optimaliseren en een duurzaam en professioneel platform gecreëerd. 

Toegepaste diensten

Branding

Strategie

Design

Development

Opleiden & onderhouden

Maandelijkse marketing

Toegepaste extra features

Blog module

Portfolio module

Diensten module

Review module

Website chat

Kennis en ervaring module

Google mijn bedrijf

Koppeling social media

Verwijder advertenties

Een top selectie aan extra features

Highwoods maakt gebruik van een top selectie aan extra features, waaronder de mogelijkheid om een onbeperkt aantal blog-, portfolio- en dienstenpagina’s te ontwikkelen. Met het oog op het verhogen van de conversie, hebben ze een website chat en review module geïmplementeerd voor betere interactie met bezoekers. Bovendien verwelkomt Highwoods potentiële klanten met open armen door gebruik te maken van Google mijn bedrijf en naadloze koppelingen met diverse social media platformen.

Deze keuzes stellen Highwoods in staat om hun merk te versterken, de online zichtbaarheid te vergroten en een onderscheidende klantbeleving te bieden. 

Branding & merkpositionering

In het Brandbook van Highwoods staan de missie, visie en kernwaarden van het bedrijf centraal. Wat tijdens onze gesprekken het meeste is opgevallen, is de diepgewortelde passie voor het vak en de toewijding om klanten volledig te ontzorgen, van A tot Z. Bij de creatie van de visuele identiteit hebben we bewust gekozen voor een herkenbaar kleurenpalet en een krachtige typografie, wat naadloos aansluit bij de branche waarin ze opereren.

Webdesign & ontwikkeling

In de zeer competitieve bouwsector is vertrouwen van essentieel belang voor jouw doelgroep. Daarom is het optimaliseren van de gebruikerservaring op jouw website van groot belang. We hebben daarom veel aandacht besteed aan het UX-design. Hierdoor kunnen bezoekers genieten van een geweldige ervaring.

 

Om interactie te bevorderen, hebben we verschillende duidelijke Call-to-Action knoppen toegevoegd. Bezoekers kunnen nu kiezen voor advies of een offerte aanvragen, en eenvoudig contact met ons opnemen via verschillende formulieren, die zijn afgestemd op specifieke onderwerpen. Daarnaast hebben we ook een handige website chatfunctie geïntegreerd, waardoor direct contact mogelijk is. Dit alles zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk en met vertrouwen met ons in contact kunnen treden.

Bedrijfs- & projectfotografie

In de bouwbranche gaat het over grote budgetten. Het is daarom belangrijk dat bezoekers een de professionaliteit terugzien op het platform. Daarom heeft Highwoods gekozen voor professionele fotografie. Hiermee benadrukken ze dat ze staan voor professionaliteit en transparantie. Dit sluit perfect aan bij het merkimago dat ze willen uitstralen. 

Marketing resultaten

Met Highwoods bouwen wij aan de toekomst! Met maandelijkse marketing uren voor SEO, SEA, graphics en visuals verbeteren wij stap voor stap de performance van het platform.

En met resultaat, Highwoods staat organisch op nummer 1 in Google en gaat Sky High!

Bezoekers binnen 1 maand

0 +

Aanvragen binnen 3 maanden t.w.v.

0 k

Posities gestegen in Google

0 +

Andere members in onze baze

Artikel delen