4.9/5

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4.9

Website

Stagephoto

Johan Breij is een gepassioneerd fotograaf bij concerten en festivals met raggende gitaren. ‘Alles voor het plaatje’, dat is zijn motto. Het is zijn missie om platen te maken die iedereen raken.

De transformatie naar een nieuw platform

Een oude website eruit, en een professioneel platform daarvoor in de plaats. Daarmee werd een lang gekoesterde droom  werkelijkheid voor Johan. Er moest een plek gecreëerd worden waar echte concertliefhebbers de passie kunnen zien, ruiken en voelen. Brandsbaze heeft de volledige vrijheid gekregen om deze uitdaging aan te gaan. En wat een resultaat! Zoals Johan zou zeggen: Echt gaaf!

Toegepaste diensten

Branding

Strategie

Design

Development

Opleiden & Onderhouden

Toegepaste extra features

Data & statistieken

Portfolio module

Professioneel bedrijfslogo

Review module

Verwijder advertenties

Google mijn bedrijf

Koppeling social media

Een top selectie aan extra features

Stagephoto heeft een mooie selectie van extra features geïntegreerd in het platform. De meest essentiële feature van het platform is ongetwijfeld de portfolio module, die het hart vormt van de website. Hier komt alles samen, en de fotografie, die centraal staat, wordt nu op een prachtige manier gepresenteerd met volledige aandacht voor de gebruikerservaring (UX).

Logo & huisstijl ontwikkeling

Johan houdt van raggende gitaren. Dit is door onze designer bij Brandsbaze met een plectrum simplistisch en duidelijk weergegeven. Het beeldmerk past hiermee perfect binnen het geheel van het logo. Met de huisstijl is gekozen voor een donkere “look and feel”. Dit zie je niet vaak! Het maakt Stagephoto tot een uniek platform. Gedurfd en met één doel, namelijk de foto’s het podium geven dat ze verdienen. 

Webdesign & ontwikkeling

In het UX-design van het platform is aandacht voor elk detail. Elk element is zorgvuldig uitgewerkt om bezoekers een geweldige ervaring te bieden. We hebben gezorgd er interactie op het platform mogelijk is. Bezoekers kunnen reacties achterlaten, likes geven en een album delen via social media. Om de UX te optimaliseren hebben wij gekozen voor een duidelijke categorie indeling met informatie over de concerten. Zo kan iedere bezoeker zijn of haar favoriete album snel vinden. 

Bezoekers per maand

0 +

Andere members in onze baze

Artikel delen