4.9/5

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4.9

Website

Support AS

Heeft uw organisatie hulp nodig bij het organiseren van de medezeggenschap? Support AS helpt de Ondernemingsraad te professionaliseren en optimaliseert de relatie met de bestuurder door de inzet van OR-ondersteuning met een ambtelijk secretaris.

Van nul naar een compleet platform

Met Support AS willen we onderscheidend zijn. Een serieuze branche die behoefte heeft aan kennis en persoonlijke aandacht. Maar wel met een moderne uitstraling. Dat is wat Support AS moet uitstralen. Fris, een duidelijke structuur en boordevol kennis. De basis is gelegd en met onze trainingen is Yolanda klaar voor de toekomst! Met Brandsbaze aan haar zijde. 

Toegepaste diensten

Branding

Strategie

Design

Development

Opleiden & onderhouden

Toegepaste extra features

Blog module

Review module

Kennis en ervaring module

Professionele fotoshoot

Verwijder advertenties

Extra domeinnaam

Een mooie selectie!

Support AS heeft een prachtige reeks aan extra features geïntegreerd in hun platform. De blogmodule kan een schat aan kennis bieden over OR-ondersteuning, waarmee er eindeloos veel informatie gedeeld kan worden met bezoekers. Met de ervarings- en review module wordt de betrouwbaarheid van de diensten benadrukt, terwijl de professionele fotografie een hoogwaardige uitstraling aan de juridische tak geeft. Het resultaat is een platform dat doordrenkt is van professionaliteit en kwaliteit

Logo & Huisstijl ontwikkeling

Het doel was om een duidelijk en herkenbaar logo te creëren dat herkenbaar is voor de doelgroep en bijdraagt aan de merkidentiteit van Support AS. Het logo kan nu naadloos worden geïntegreerd in alle communicatie-uitingen, waardoor een consistente boodschap kan worden overgebracht. 

Webdesign & ontwikkeling

In het UX-design van het platform zijn we in samenwerking met Support AS in de huid van de doelgroep gekropen. Waar hebben ze behoefte aan? En hoe kunnen we ze overtuigen om contact op te nemen? Al deze elementen zijn met precisie uitgewerkt en geïntegreerd in het platform. 

Bedrijfsfotografie

Bij OR-ondersteuning draait het om kennis, professionaliteit en de omgang met mensen. Om deze reden hebben we besloten om een professionele fotoshoot te doen. Hiermee wordt niet alleen de professionaliteit van het platform laten zien, maar ook zorgen dat onze doelgroep weet met wie ze gaan samenwerken. Het geeft een persoonlijke touch aan onze dienstverlening en versterkt het vertrouwen tussen de AS en de klanten.

Andere members in onze baze

Artikel delen